Abel Menkveld weet als DJ Plugged-In iedereen te verrassen met een mix van de leukste dansmuziek vanaf de jaren ’70 tot nu. Pop, disco, soul en funk vormen de basis voor een vrolijke en energieke avond, waarin iedereen de dansvloer op kan. Natuurlijk helemaal afgestemd op wat jij en je gasten leuk vinden om te horen.
Je kent Abel als organisator van de bekende ‘Van Abba tot Zappa’ feesten in het Goudse Step by Step, waar hij van 2010 tot de afsluiting in 2018 achter de draaitafels stond. Ook is hij vaste gast in LF Gouda en Gouda Studio’s en dus is de kans groot dat je Abel al eens in actie hebt gezien.
Naast het afronden van zijn studie en zijn betrokkenheid bij verschillende start-ups komt hij met alle plezier vanuit Amsterdam terug naar het Groene Hart om de muziek te verzorgen op jouw volgende bedrijfsborrel, verjaardagsfeest of bruiloft.
Je avond nog leuker maken? Denk eens aan de combinatie van DJ met live saxofonist. Abel draait geregeld samen met saxofonist Arnoud de Graaff, wat zorgt voor nog meer energie en interactie.
Zowel met licht- en geluidsinstallatie (tot 200 personen) of alleen als DJ is Abel te boeken. Neem gewoon even contact op via een mail naar info@plugged-in.nl of bel naar 06 81 52 59 78.

Geïnteresseerd in de technische details van de drive-in show van Plugged-In? Bekijk hieronder de licht- en geluidsapparatuur die je samen met DJ Abel kunt boeken. Er is geen losse verhuur van de apparatuur.

Geluid:

2 Speakers top – JBL JRX 115 (2 × 250 Watt RMS / 1000 W Peak)
2 Speakers bass – JBL JRX 118S (2 × 350 Watt RMS / 1400 W Peak)
2 Versterkers – Omnitronic P-1500 & Crown XTi 2002
DJ mixer en koptelefoon Pioneer DDJ S1 en Pioneer HDJ-500
Microfoon – Sennheiser e815

Licht:

8 LED lampen op statief met wisselende kleuren – Stairville LED par 58
Rookmachine (op aanvraag) – Chauvet Hurricane 700

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!